Galerijen

De foto’s van In Vorm zijn er!

theaterconcert In Vorm

Twee weken na ons geslaagde theaterconcert geieten we nog even na met de foto’s van In Vorm. Wat zijn ze mooi geworden. Ook fotograaf Erik-Anton van Dun was zoals altijd weer in vorm!

Bekijk ze hier.

Terugblik op een mooie zomer!

Wat een mooie zomer was het! Het weer was natuurlijk prachtig en bovendien hadden we mooie en bijzondere optredens. Eerst eind mei in de Koninklijke Schouwburg, waar we meewerkten aan de show van Claudia de Breij. Vervolgens in juni een middag vol concerten en poëzie in het Hofje van Nieuwkoop. En in juli gingen we via een zonnige middag in de Paleistuin naar een snikheet concert op Buurtcamping Zuiderpark.

Begin september sloten we de zomer af tijdens de opening van het nieuwe theaterseizoen. Vanaf de balkons van de Koninklijke Schouwburg speelden we op het UIT Festival de nieuwe compositie Emtowering van onze dirigent Sarif Tribou. Een zomer vol bijzondere muzikale herinneringen. Binnenkort zal de herfst echt wel beginnen, maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

De herfst gaat overigens ook bijzonder worden natuurlijk. Op 3 november bijvoorbeeld, met ons theaterconcert In Vorm. Zorg dat je erbij bent!

En de winnaar is…

Doodsnoot is al weer bijna drie maanden geleden, maar we zijn nog niet helemaal klaar… Want wie heeft onze rechercheurs nou eigenlijk de beste of leukste tip gegeven? Maar liefst 44 getuigen uit het publiek vulden een Klikbon in. En wat hebben ze goed opgelet! Ons publiek zag werkelijk alles. En bijna iedereen bleek wel iets verdachts te hebben gedaan.

Zo dacht Daan dat rechercheur Bart het zelf gedaan had. Met zijn pijp, die waarschijnlijk net als het moordwapen een doorsnee had van 41 mm. Gerda vond het verdacht dat baritonsaxofonist Meike rode schoenen aan had. Waren dat de schoenen van slachtoffer Els? En zij was niet de enige die Meike niet vertrouwde. Maar liefst 11 mensen dachten dat zij de dader was.

Dat dacht ook de winnaar. Zij gaf als tip dat Meike het gedaan heeft, omdat ze een oogje heeft op bassist Ramon en dacht dat ladyspeaker Els een verhouding met hem had. Dader en motief in één tip, daar hebben rechercheurs wat aan! En dat maakt Aniek de Goede de winnaar van een gratis toegangskaart voor ons theaterconcert komend najaar. Gefeliciteerd Aniek!