En de winnaar is…

Doodsnoot is al weer bijna drie maanden geleden, maar we zijn nog niet helemaal klaar… Want wie heeft onze rechercheurs nou eigenlijk de beste of leukste tip gegeven? Maar liefst 44 getuigen uit het publiek vulden een Klikbon in. En wat hebben ze goed opgelet! Ons publiek zag werkelijk alles. En bijna iedereen bleek wel iets verdachts te hebben gedaan.

Zo dacht Daan dat rechercheur Bart het zelf gedaan had. Met zijn pijp, die waarschijnlijk net als het moordwapen een doorsnee had van 41 mm. Gerda vond het verdacht dat baritonsaxofonist Meike rode schoenen aan had. Waren dat de schoenen van slachtoffer Els? En zij was niet de enige die Meike niet vertrouwde. Maar liefst 11 mensen dachten dat zij de dader was.

Dat dacht ook de winnaar. Zij gaf als tip dat Meike het gedaan heeft, omdat ze een oogje heeft op bassist Ramon en dacht dat ladyspeaker Els een verhouding met hem had. Dader en motief in één tip, daar hebben rechercheurs wat aan! En dat maakt Aniek de Goede de winnaar van een gratis toegangskaart voor ons theaterconcert komend najaar. Gefeliciteerd Aniek!

Dit zijn de winnaars van een gratis kaart voor UFO!

UFO boven taptoe

De afgelopen maanden hebben we heel wat leuke foto’s met onze UFO voorbij zien komen. Maar niet iedereen kan winnen.

We hebben twee UFO-concerten en dus hebben we twee winnaars.

Olga wint een toegangskaart met haar foto van UFO in Ahoy en de megagrote UFO in Ypenburg levert Peter een gratis kaart op.

Gefeliciteerd aan deze twee winnaars!! We zien jullie op 8 of 9 november!

 

Ufo boven muziektent

Niet gewonnen? Koop je kaarten in de webwinkel

Wil je ook naar UFO, maar heb je nog geen toegangskaarten? Koop ze dan nu in onze webwinkel!

Zondag 9 november is bijna uitverkocht (dus wees er snel bij!), voor zaterdag de 8e zijn er nog voldoende kaarten beschikbaar. Beide voorstellingen zijn in theater De Vaillant, Hobbemastraat 120 in Den Haag.

Foto’s Met verve

Bekijk nu de foto’s van onze voorstelling Met verve!

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend