Het verhaal van UFO, het Unidentified Fanfare Orkest

Het verhaal van UFO, het Unidentified Fanfare Orkest

Zaterdagavond 8 en zondagmiddag 9 november speelt Kunst voor het Volk de voorstelling UFO. Benieuwd waar het over gaat? We lichten alvast een klein tipje van de sluier op.

UFO-poster

 

Op zoek naar ideeën voor een nieuwe voorstelling, belandt een fanfareorkest toevallig in een UFO. Tegen alle verwachtingen in blijkt de UFO te werken en hij neemt het orkest mee de ruimte in. De muzikanten vermaken zich op de maan en zetten hun reis voort naar Mars. Ze reizen echter niet alleen…

Aliens zijn niet van plan hun ruimtelijke rust op te geven voor aardse muziek. Ze saboteren de UFO en het orkest strandt op de rode planeet. Daar grijpen de aliens de macht terug. Stuk voor stuk verliezen de orkestleden hun identiteit en worden speelbal van de aliens. Een Unidentified Fanfare Orkest is alles wat overblijft. En één muzikant die de dans weet te ontspringen en de weg terug probeert te vinden. Met een muziekinstrument als enige wapen.

 

Nog geen toegangskaarten? Kaarten voor zaterdag zijn vanaf 19.30 uur verkrijgbaar in het theater. Kaarten kosten € 12,50 per stuk (contant betalen, geen pin). De zondagvoorstelling is bijna uitverkocht. Bel voor beschikbaarheid en reserveringen naar 06-14205647.

Beide voorstellingen zijn in theater De Vaillant, Hobbemastraat 120 in Den Haag.