Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Uit Hartstocht

13 november 2022 | 13:50 15:00

Het concert en de fototentoonstelling Uit Hartstocht vormen samen de afsluiting van ons jubileumprogramma. Een jubileumprogramma rond het thema eeuwige liefde. Voor de muziek, voor de stad en voor de mensen die de stad mooi maken. In Uit Hartstocht staat het publiek centraal. Wat doet muziek met mensen? Welke muziek raakt hen? En waarom?

De afgelopen maanden trokken we in de Hartstocht door alle stadsdelen van Den Haag om het publiek beter te leren kennen en antwoord te vinden op die vragen. Straatfotograaf Giedo van der Zwan reisde mee en legde vast hoe het publiek de concerten beleefde. Hij fotografeerde kleurrijke mensen met verschillende achtergronden, van jong tot oud en met een grote diversiteit aan muzikale voorkeuren.

De foto’s, verhalen en muzikale keuzes zijn zo verschillend als de mensen zelf. Dat is te horen tijdens het concert en te zien in de tentoonstelling. Uit Hartstocht is een ode aan het publiek, in het bijzonder aan het publiek van de Hartstocht door Den Haag.

Aan het concert werken verder mee:

  • Beaudil Elzenga en David Geysen (vertellers)
  • Merel van Geest (sopraan)
  • Galvani Kids Choir en Leids Kinderkoor
  • Robbie de Huismuzikant (winnaar Haags Songfestival)

Het concert is in de openbare ruimte van Amare. Wil je het hele concert bezoeken? Leuk! Kun je pas later komen of moet je eerder weg? Geen probleem. Het concert heeft een vrije in- en uitloop. Ook de fototentoonstelling is gratis te bezoeken.

Voorafgaand aan het concert – van 13.30 tot 13.40 uur – is er een voorprogramma met een korte muzikale uitleg over de 100-jarige geschiedenis van Kunst voor het Volk.

Gratis

Amare

Spuiplein 150
Den Haag, Nederland
+ Google Maps